MENÜ
 • Rejtély, hogy ki végzett a modellel

  Még a rendőrség is csak találgat, hogy féltékeny pasija vagy a mexikói drogmaffia végzett-e azzal a venezuelai származású modellel, akinek holttestét kedden találták meg autója mellett, két golyóval a fejében.

  Daisy Yenire Ferrer Arenasnak december 12-én éjjel veszett nyoma Mexikóvárosban. Barátnői aggódva keresték, de semmilyen nyomot nem találtak hollétével kapcsolatban. Kedden aztán jött a rossz hír, megtalálták a fiatal nőt. Holtteste autója mellett hevert Guadalajara külvárosában – számolt be a Larepublica.pe.

  Egyetlen dologban biztosak a rendőrök; Daisy bűncselekmény áldozata lett, mert kétszer fejbe lőtték. Olyan állapotban volt, hogy barátnői azonosítani tudták, illetve a papírjai is a közelében hevertek. A hatóság megkezdte a nyomozást, két teóriájuk van. Egyrészt, úgy tudják, nagyon féltékeny volt a barátja és nem kizárt, hogy elfajult közöttük a vita. A másik teória szerint a mexikói drogmaffia végzett vele, mert állítólag voltak alvilági kapcsolatai.

  Daisy barátai nem értik, kinek árthatott a lány, mivel soha semmire nem panaszkodott, ők úgy tudták gondtalan életet élt és el tudta magát tartani a modellkedésből befolyó pénzből. A mexikói hatóság nagy erőkkel nyomoz, hogy fényt derítsenek arra, kinek állhatott az útjában Daisy Yenire Ferrer Arenas.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon