MENÜ
 • Reggeli helyett egy rakás pénzt csomagoltak fel a Mekiben

  Egy pár a McDonald's-ból akart reggelit hazavinni, amit egy papírzacskóban meg is kaptak. Amikor otthon kinyitották, nem hittek a szemüknek!

  Amikor a Tenessee-ben élő Stacye és Greg Terry kibontotta a papírzacskót, azt hitték, rosszul látnak. A csomagban ugyanis a kért reggeli menü helyett egy halom papírpénz volt szépen becsomagolva. Mint kiderült, a gyorsétterem alkalmazottja fatális hibát vétett, és véletlenül a bevételt adta oda a vásárlóknak, amit a bankba kellett volna bevinni.

  Az alkalmazott pár perc múlva maga is észrevette a hibát, és kis híján szívrohamot kapott, de szerencséjére a házaspár elég becsületes volt, és visszavitték a Mekibe a pénzt.

  par

  A pár tisztességesen járt el

  “Az első gondolatom az volt, hogy pattanjunk be a kocsiba, és azonnal vigyük vissza a pénzt. nem tudtam volna azzal a tudattal élni, hogy valakit megkárosítok” – árulta el a feleség.

  Még több megdöbbentő történetért olvass a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a perverz alakról, aki szomszédja dekorációjával próbált meg közösülni, illetve arról a családról, ahol az egyik ikerlány valójában fiú.

  (Forrás/kép: Metro)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon