MENÜ
 • Reese Witherspoont letartóztatták

  Megdöbbentő: a színésznő férjével az oldalán száguldozott a szembejövő sávban, ráadásul a rendőröknek sem volt hajlandó engedelmeskedni!

  Csütörtök este tartóztatták le Reese Witherspoont és férjét, Jim Tothot Atlantában, mert a szembejövő sávban közlekedtek – adta hírül a Just Jured. A gyanú szerint kábítószert is fogyasztott a páros, ezért a járőrök azonnal bilincsbe verték őket.

  A színésznő ráadásul meglehetősen szemtelenül viselkedett a rendőrökkel: kiszállt a kocsiból, holott a hatóság emberei nyomatékosan felhívták a figyelmét arra, hogy amíg a férjét szondáztatják, maradjon a kocsiban. Majd arról kérdzegette őket, tudják-e kivel állnak szemben, és ha ezzel nincsenek tisztában, biztosak lehetnek benne, hogy hamarosan megtudják. Az intézkedők nem ijedtek be a nagyképűsködésen, sőt.

  Az asszonyt és Tothot is megbilicselték és előzetesbe helyezték. Csak pénteken délelőtt engedték ki őket, és ma reggel lett volna az első bíróság meghallgatás, de egyikük sem jelent meg. A színésznő vasárnap nyilatkozott a történtekről a lapoknak, és arról beszélt leginkább, mennyire szégyelli magát a történtek miatt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon