MENÜ
 • Reese Witherspoon végre megszült!

  Első keresztneve állítólag azzal van összefüggésben, hogy az édesanya fiatal korát a Tennessee állam beli Nashville-ben töltötte.

  Ezt megelőzően már megírtuk Nektek, amikor az amerikai színésznő kicsit késve bár, de hivatalosan is bejelentette terhességét, sőt beszámoltunk arról is, amikor pár héttel ezelőtt komplikációk merültek fel és hirtelen be kellett szállítani a sürgősségire. Most azonban újra egy jó hírről számolhatunk be, ugyanis végre megszületett a hollywoodi csillag harmadik gyermeke. Mivel a hír még nagyon friss, így a babáról nem, de egy olyan képet tudunk közölni, ami alig pár nappal ezelőtt készült.

  A csöppségről két dolog már most biztosan kijelenthető. Egyrészt kisfiú, másrészt édesapja, Jim Toth óhajának megfelelően Tennessee Jamesnek lett elkeresztelve. Első keresztneve állítólag azzal van összefüggésben, hogy az édesanya fiatal korát a Tennessee állam beli Nashville-ben töltötte.

  Noha az egész család nagyon izgult mind a kicsi, mind Reese egészsége miatt, a szülés komplikációk nélkül zajlott le, mindketten makkegészségesek. Gratulálunk a harmadik gyerekhez!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon