MENÜ
 • Rebecca Fergusont az összeomlás szélére hajszolták

  Az énekesnőre sosem volt jellemző, hogy nyilvánosan szidott, vagy kárhoztatott volna akárkit is, legyen szó családtagról, barátról, vagy munkatársról. Azonban most elérkezett számára is az a pont, amikor betelt a pohár.

  Az énekesnőre sosem volt jellemző, hogy nyilvánosan szidott, vagy kárhoztatott volna akárkit is, legyen szó családtagról, barátról, vagy munkatársról. Azonban most elérkezett számára is az a pont, amikor betelt a pohár és tegnap éjszaka alaposan kiakadt Twitter-oldalán. A helyzet pikantériáját adja, hogy ugyanazok menedzselik, akik a One Directiont is.

  Kifakadásában megemlítette: “egyszer annyira ki voltam merülve, hogy szó szerint képtelen megállni a saját lábamon, de akkor is meg volt mondva, hogy dolgozzak!” Aztán Rebecca arról is mesélt, hogy egy másik összeroppanásánál annyi segítséget adtak neki, hogy kapott egy üveg Coca-Colát és utána interjút kellett adnia.

  “Látnom kell a gyerekeimet, nektek pedig, gonoszok, időt kell adnotok nekem!” – fakadt ki a kétgyerekes családanya. Ezek a szigorú mondatok menedzsereinek szólnak, akik ezek szerint kevésbé vannak tekintettel a nő állapotára és úgy facsarják, ahogy csak lehet. A kérdés az, hogy a twitteres panaszkodáson túl mikor lesz ebből komolyabb, akár maradandó sérülése az énekesnőnek.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon