MENÜ
 • Ravatalozóban él a brit család

  Jayne Stead és Mike Blatchford rendkívül hátborzongató otthonra leltek. A pár rengeteget költött az egykori ravatalozó felújítására, hogy három gyerekükkel együtt meghitt családi házzá alakítsák azt e helyet, amelyet általában nem sokan mernénk megközelíteni éjszakánként.

  A család lakhelye régebben ravatalozó kápolnaként működött, mi sem tanuskodik erről jobban, mint a rengeteg sírhely, mely körülveszi a mostanra már családi fészekként szolgáló kőházat. Sokan nagyot néznek, amikor ide mennek látogatóba, ugyanis a brit család gyakorlatilag egy temető kellős közepén éldegét. Jayne Stead és párja, Mike Blatchford azonban tökéletesen boldogok, ugyanis elmondásuk szerint álmodni sem mertek volna ennél szebb családi házról – írta az Oddity Central.

  Azt azonban ők is elismerik, hogy történt egy-két hajmeresztő dolog az egykori kápolnában. “A nappaliban ülve néha-néha előfordult már, hogy úgy éreztem, valaki áll mögöttem” – mesélte Jayne Stead, aki azt is elárulta, a kutyájuk a sarokban ülve gyakran csak úgy elkezd ugatni a semmire, mindezek ellenére azonban nem ijednek meg az ezekhez hasonló furcsaságoktól, hiszen szellemekkel még nem találkoztak.

  Bármilyen bizarr is legyen számunkra, Angliában bizony egyáltalán nem szokatlan a jelenség, hogy templomokat, kápolnákat vesznek meg családok, hogy utána teljesen átalakítva ezeket az épületeket, lakásnak használják. A Blatchford család is rengeteget költött arra, hogy temetői hajlékukat otthonos és barátságos otthonná változtassák. Összesen 100 000 fontba – azaz nagyjából 36 millió forintba kerültek a felújítási és átalakítási munkálatok.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon