MENÜ
 • Rátámadtak Dzsudzsákra a szurkolók

  Megvadultak a Dinamo szurkolói, és a tegnapi edzés után rátámadtak a játékosokra.

  A Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó Dinamo Moszkva játékosaira és stábtagjaira festékpatronokkal lőttek rá a pénteki edzés közben. Alan Gatagov, a csapat 21 esztendős futballistája mesélt a Ria Novosztyi hírügynökségnek arról, hogy csuklyás szurkolók egy csoportja robbantotta ki a balhét.

  “Erre nincsenek szavak. Mit kellene tennünk? Mindannyian szerződtessünk személyi testőröket? Sokunkat eltaláltak, bár azt nem tudom pontosan, hogy mivel lőttek ránk, valószínűleg festékpatronok voltak. Primitív cselekedet volt, gyorsan eltűntek. A drukkereknek támogatniuk kellene minket, nem pedig ilyesmit tenniük.”

  A tettesek motivációja egyelőre ismeretlen, de a pályára bedobott szórólapokon a külföldi játékosoknak szóló fenyegetés áll: „Ha a klub és az edzők képtelenek motiválni titeket, mi majd megtesszük helyettük. Nekünk, szurkolóknak szigorúbbak és hatásosabbak a módszereink.”

  És valóban jogos az elégedetlenség, a Dinamo az idény eddigi részében mélyrepülést produkált. A bajnokságot öt vereséggel kezdték, és bár a városi rivális Lokomotiv pályáján nyertek, így is nyolc vereségük van már. A kék-fehérek az Orosz Kupában még versenyben vannak, az Európa Ligából viszont már kiestek.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon