MENÜ
 • Rátalált a szerelem a világ legkövérebb emberére

  Paul Mason ezelőtt még a földkerekség legsúlyosabb embere címet viselte. Ám az életmódváltás és egy gyomorműtét nemcsak a fogyást, hanem az igaz szerelmet is meghozta a számára.

  Paul Mason régebben 444 kilót nyomott, hosszú évek küzdelme után azonban több mint 300 kilótól szabadult meg, ez pedig teljesen megváltoztatta életét. Mason történetére felfigyelt egy amerikai nő, aki az interneten keresztül felvette a kapcsolatot az akkor még kórosan túlsúlyos úrral. Hosszú éjszakákon át leveleztek egymással, aminek a vége szerelem lett. A pár a napokban találkozott először.

  “Paul fantasztikus ember, rendkívül őszinte, és a megpróbáltatásai nagyon közel hoztak minket egymáshoz. Az első netes beszélgetésünk négy órán át tartott, és már akkor úgy éreztem, mintha évek óta ismerném. Aztán most, hogy személyesen is találkoztunk, teljesen lenyűgözött. Szeretem őt, és segíteni akarok neki, hogy elérje a céljait” – nyilatkozta Rebecca Mountain.

  mason

  Mason az óriási fogyás után, szerelmével

  A pár most azt tervezi, hogy Amerikába költözik, és egy New York-i orvos már fel is ajánlotta a férfinak, hogy ingyen eltávolítja a testén felhalmozódott, lelógó bőrt, ami igencsak akadályozza a mozgásban. Mountain mindenben támogatja az egykor túlsúlyos férfit, és megígérte, hogy akkor is vele marad, ha a műtét nem sikerül tökéletesen.

  “Szeretném végérvényesen magam mögött hagyni a múltam és a régi énem. Megérte annyi éven át küzdeni és szenvedni, mert végre rátaláltam az igazira” – jelentette ki könnyeivel küszködve Mason.

  Paulról akkor írtunk, amikor még 444 kilósan, meztelenül állt a fényképezőgép elé, ezzel hívva fel magára a figyelmet. De volt már szó a világ legkövérebb tacskójáról is, akinek ugyancsak sikerült a fogyás, és – sajnos – akadt, aki addig evett, míg bele nem halt

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon