MENÜ
 • Rászakadt az ég az imádkozókra

  Az essex-i Brentwood Katedrálisban imádkozó hívők valószínűleg alaposan megijedhettek, amikor a tető beszakadt a fejük felett, majd egy jégtömb egyenesen a padlóra zuhant. Ezért nem érdemes a templomban hazudni.

  Éppen szokásos vasárnapi miséjüket ülték a hívők az essex-i Brentwood Katedrálisban tegnap délelőtt, amikor hatalmas robajra lettek figyelmesek. A rémült imádkozók lábai elé egy óriási jégtömb zuhant egyenesen a katedrális padlójára. Szerencsére senki sem sérült meg.

  James MacKay tiszteletes éppen az oltárnál prédikált és hatalmas sokkot kapott, amikor betört a mennyezet. Ezután azonban folytatta a celebrálást. A pap szerint a jégtömb egy repülőgépből származhat.

  A Civil Aviation Authority nevű repüléssel foglalkozó szervezet megerősítette az atya feltételezését, hiszen több hasonló bejelentéssel is találkoztak az elmúlt időszakban. A szóvivő szerint a jég nem a repülőgépből, hanem annak testéről származik és az okozója a hideg-meleg levegőáramlatok keveredése, mely sajátos, ám mindennapi természeti jelenség, amely ellen nem tudnak tenni semmit.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon