MENÜ
 • Ramsay megkapja a magáét

  Az elmúlt időszakban ugyanis nem minden műsora lett sikeres a kritikus szakácsnak, így a főnökök is többször átgondolják mi az, amit érdemes tovább futtatni és mi az amit nem.

  A tüzes lelkületű szakácsot valószínűleg sokan ki nem állhatják, különösen azok közül, akik együtt kényszerülnek vele dolgozni. Ennek ellenére a tévénézők zabálják és ezt a tulajdonosok is látják. A Channel 4 nem is szeretné elereszteni a férfit, úgyhogy alá is írattak vele gyorsan egy egy évre szóló szerződést.

  Bár Ramsay-t sem kell féltenünk, ő is elég jól fog járni ezzel a következő egy évvel, a szerződés szerint ugyanis egymillió fontot, azaz körülbelül négyszáz millió forintnak megfelelő összeget zsebelhet majd be nem mindig hálás munkájának köszönhetően. A moost következő tizenkét hónapot azonban alaposan megtervezik.

  Az elmúlt időszakban ugyanis nem minden műsora lett sikeres a kritikus szakácsnak, így a főnökök is többször átgondolják mi az, amit érdemes tovább futtatni és mi az amit nem. De biztosak vagyunk benne, hogy a végén mindenki jól már, hiszen a televízió és a férfi már egy nyolc éves múltra visszatekintő együttműködést tudhat magáénak, ami már házasságban is szép eredmény.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon