MENÜ
 • Rákóczi Ferit teljesen kiütötte a kábítószer

  A műsorvezető most ismerte be először, hogy kipróbálta a marihuánát, de az első alkalom egyben az utolsó is lett.

  Rákóczi Feri, a 40 milliós játszma házigazdája a Frizbi felvételén árulta el, hogy ő maga is drogozott. A tudatmódosító szerhez azonban olyan rossz élmények kötődtek, hogy soha többet nem kapott kedvet hozzá.

  “A baráti társaságomban volt egy-két fiú, akik gyakran sodortak maguknak füves cigarettát – mesélte Rákóczi. – Fiatalok voltunk, vidékiek, és állandóan noszogattak, hogy tartsak velük. Addig, amíg belementem. Megtekerték, körbeálltunk, ahogy kell, és mindent úgy csináltam, ahogy mondták.”

  Természetesen a mesének ezzel nincs vége: “Beszívtam, bent tartottam, de rögtön éreztem, hogy ez nem jó. Nettó tíz másodperc múlva én, a 190 centi magas, egymázsás testemmel úgy dőltem hátra, mint egy darab fa. Még jó, hogy álltak mögöttem, mert biztos szétnyílt volna a fejem. Ezután feküdtem egy szolid órácskát magatehetetlenül. Ez az én kábszeres történetem.”

  Szóba került a gyereknevelés is. A kétgyermekes műsorvezető elárulta, hogy tisztában van szülőként a növekvő veszéllyel, de nem félti a gyermekeit a tiltott szerektől.

  “Úgy neveljük őket, hogy nyugodtan törjenek össze, gyújtsanak fel, verjenek meg bármit és bárkit, csak éljék túl, és utána meséljék el nekünk. Számunkra fontos, hogy bármit meg merjenek osztani velünk. És ha ne adj isten, egyszer kipróbálják a drogokat, akkor is legyen így. ”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon