MENÜ
 • Rajongói nyugdíjba küldenék a Britneyt

  Bár kedvencük hamarosan új albummal jelentkezik, Britney rajongói mégsem járnak a fellegekben...

  Bár Britney új dalát mi is az egekbe dicsértük, Spears úgy néz ki ezzel sem fog elérni túl nagy sikereket, a rajongók szerint pedig ezt csak magának köszönheti.

  Az énekesnő tábora – akiket ő csak “Army”-nak, vagyis “hadseregnek” nevez – nincsen megelégedve kedvencük teljesítményével. Bár Spears Angliában adott néhány interjút – az egyikben pont visszavonulásáról beszélt – utána szüneteltetett mindennemű kommunikációt, kivéve egy félórás Twitter kérdezz-feleleket, melyben leginkább csak azt hangoztatta, hogy izgatott a kétéves Las Vegas-i szerződése miatt.

  Nyugdíjba küldenék Britneyt a rajongók

  Spears rajongói többet várnak az énekesnőtől

  A gond csak az, hogy legtöbb rajongója viszont egyáltalán nem az, mivel úgy érzik, ezzel

  a szerződéssel csak azt érték el, hogy az énekesnő koncertjét csak az amerikai rajongók láthassák, bár a legtöbben közülük ugyancsak nem engedhet meg magának egy Las Vegas-i utat.

  Rajongók egy csoportja már azt hangoztatja, hogy Spears inkább vonuljon nyugdíjba, mint hogy látszólag muszájból dolgozzon a showbusinessben, nem foglalkozva az őt támogató rajongókkal, akik csak néhány fellépést és interjút akarnak látni Britneytől, aki feltehetőleg ugyancsak a visszavonulásról álmodozik összeomlása óta és már maga is nyilatkozott arról, hogy néhány dolog anyaként kényelmetlen számára.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten