MENÜ
 • Räikkönen nem mond le a bulizásról

  A visszatérő pilóta mit sem változott: még mindig az a bulizós, ám a hétköznapi életben meglepően visszafogott ember. És talán egyik legkedvelhetőbb versenyző.

  Sokat lehetett róla hallani, hogy kétéves ralis kalandja után Kimi Räikkönen visszatér a Forma-1 pilótái közé. Az idényben a Lotus-istállónál versenyez, akik teljesen szabadon kezelik versenyzőjük italozós, bulizós életvitelét. Egyáltalán nem tiltanak meg Kiminek semmit, persze ezt a pilóta nem is hagyná.

  „Ha el akarok menni valahova bulizni, jól érezni magam, akkor megteszem. Nem aggodalmaskodom emiatt – jelentette ki Räikkönen. – Senki sem korlátoz engem abban, hogy a szabadidőmben mit csinálhatok, és őszintén szólva nem is kérek engedélyt senkitől”.

   A 2007-ben világbajnoki címet szerző finn F1-es pilótának nem is lehet oka panaszra, valószínűleg idén sem marad ki a jó bulikból. Talán csapata túlságosan is lazán kezeli, ugyanis decemberben egy hómobilversenyre is elengedték, ahol elesett a szánjával, és bal keze könnyebben megsérült. Ettől függetlenül Kimi biztosan jól szórakozott.
  Az italozásairól ismert pilóta botrányai bejárták a világot, tudjuk róla, hogy nem veti meg az alkoholt, ám a hétköznapi viselkedése meglepően visszafogott. És valljuk be, ez a bohém életvitel nem kevés embernek szimpatikus. Még a száguldó cirkusz tulajdonosa, Bernard Ecclestone is védelmébe vette a finn versenyzőt:
   „Kimi nagyon aranyos srác. Semmi baj sincsen vele. Akárhányszor vele ebédeltem, olyan volt, mint egy angyal. Leginkább akkor kedvelem, amikor részeg. Örülök, hogy visszatért közénk, és hiszek benne, hogy lesz még oka a dobogón pezsgőzni”.
   Mi is hiszünk benne!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon