MENÜ
 • Radics Gigire saját dal vár

  Na és a nagyvilág. A fiatal énekesnő hamarosan tovább menetelhet a világhírnév felé.

  A Megasztár 6 győztese, Radics Gigi előtt kitárultak az ajtók, és egy USA-ban élő magyar zeneszerző is felfigyelt rá. Már Mester Tamás, Liptai Claudia és Caramel is nagy jövőt jósolt a lánynak. Most pedig megvalósult álomként repülőre ülhet családjával, ugyanis Los Angelesben felénekelheti első számát annak a producernek a segítségével, aki Leona Lewisból is világsztár faragott.

  „Egy magyar származású dalszerző, Kelemen Huba már akkor felfigyelt Gigire, amikor még javában ment a műsor. Összeállt Pascal Guyon nevű nemzetközi producerrel, és kifejezetten Giginek írtak egy dalt, amit már meg is kapott a lány, és tanulja. Los Angelesben fogja Gigi felénekelni a számot, a világ 10 legjobb stúdiója között számon tartott stúdióban, ahova rendszeresen járnak világsztárok. Úgy néz ki, a videoklipet is ott fogjuk felvenni hozzá” – mesélte Joós Istán, a Magneoton illetékese, akik leszerződtették Gigit.

  árdi Mariann, az énekesnő menedzsere szerint olyan produkcióval és háttérrel kell előállni, amely bárkivel felveszi a harcot. Olyan utat kívánnak Gigivel bejárni, amire eddig Magyarországon talán nem is volt példa. Ezért ha a szakma szerint külföldön a helye, akkor nemcsak tanácsokra, hanem szakmai segítségre is szüksége van az énekesnőnek.

  Giginek azonban egyelőre nincsenek nagyra törő tervei, megelégszik azzal is, ha itthon sikeres: „Nagy álmom, hogy egyszer majd világhírű énekesnő legyek, de sokkal fontosabb, hogy itthon bizonyítsak, megálljam a helyem mint énekesnő, és megháláljam a közönségnek, hogy megelőlegezték a bizalmat a szavazatokkal.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon