MENÜ
 • Radics Giginek nincs ideje alvásra

  A Megasztár győztese zsúfolt napoknak néz elébe: visszakerült az iskolapadba, de a kerrierjét sem szeretné elhanyagolni.

  Radics Giginek alig jut ideje alvásra: amikor nem az iskolapadban ül, akkor az énekesi karrierjét egyengeti. Tanítás után egyből a stúdióba és a fitneszterembe rohan. Kicsit furcsa volt először visszacsöppenni a szürke hétköznapokban a nyári pörgés után, de elárulta, hogy számára fontos, hogy átlagos lányként tekintsenek rá.

  “A suliban szeretnék Radics Georgina lenni, és nem az a lány, aki megnyerte a Megasztárt. Szerencsére az osztálytársaim is nagyon barátságosak, hál istennek belevaló, pörgős emberek alkotják a közösséget, ahová remélem, sikerül beilleszkednem.”

  Az iskola miatt a karrier sem szorul háttérbe, mindössze csak a napjait kell kicsit átszerveznie. Amíg eddig délelőtt volt most délutánra kerül.

  “Most is majdnem ugyanannyi dolgom van, mint a mögöttem álló hónapokban. Suli, stúdiózás és dalszerzés, mivel a lemezemen is ezerrel dolgozunk. Ezek mellett még zumbázásra is megpróbálok időt szakítani, mert a legjobb formámat szeretném hozni az első videoklipemben. Így a legkevesebb időm az alvásra jut.”

  Elmondta, hogy lemeze még az idén megjelenik, a tervek szerint november környékén már kapható lesz.

  “Csak az én dalaim hallhatók rajta, illetve egy külföldi dalszerző is közreműködik. Az egész album az eddigi életemről szól, van köztük gyorsabb, lassabb, vidámabb, szomorúbb. Remélem tetszeni fog mindenkinek!” – lelkesedett Gigi.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon