MENÜ
 • Radics Gigi nem elszállós típus

  Gigi mostmár igyekszik 200%-on teljesíteni - Szakos Andrea ellen is, akit végig legnagyobb ellenfelének tartott.

  Radics Gigi a Megasztár 6 legfiatalabb versenyzője, és mostmár a finálé döntőse. Idén próbálta meg a tehetségkutatót harmadszor, és nem hiába.

  A lány próbálkozott már más terepen is, meg is jelent egy videóklippje, de elmondása szerint azzal nem igazán lehet befutni. Azt nyilatkozta a MosaicOnline-nak, hogy a Megasztártól elsősorban hírnevet vár, és segíthet neki abban, hogy megismerjék végre az emberek. Gigi legnagyobb álma az, hogy akár nemzetközi színtéren is megmutathassa magát, például az Eurovíziós Dalfesztivál keretei között.

  Legnagyobb példaképe Beyoncé, aki 10 éves kora óta nagy kedvence. Gigi is szeretne egy hasonló stílust képviselni, szeretné „dívásítani magát“, és semmiképp sem egy tinisztár szerepe után vonzódik. Ha arról van szó, módot találna rá, hogy kitűnjön a tömegből, akár öltözködéssel, vagy saját zenei stílusával – fejtegette a MosaicOnline riporterének.

  Gigi nagyon örül a népszerűségnek, jól esik neki, hogy felismerik az utcán. Sokan –köztük Dj Junior is – már a széria elején kijelentették róla, hogy ő lesz a nyertes. Gigi viszont nem szeretne magától elszállni, sőt azt szeretné, ha példát mutathatna természetével és viselkedésével az embereknek.

  „Nyilván az ember ilyenkor a fellegekben jár, hiszen annyira jó dolog, hogy mindenki körülötte forog. Minden jó, és ilyenkor hajlamos az ember elszállni, de megpróbálom magam a földön tartani.“ – nyilatkozta nekünk.

  Gigi már a kezdetektől fogva nyugalommal állt a versenyhez, nem nagyon izgult, főleg miután módja volt a színpaddal közelebbről megismerkedni. Láthatóan jól érzi magát a bőrében a 15 éves énekesnő, aki látványos fogyáson ment keresztül az utóbbi időben, az előző széria óta tíz kilót fogyott, de nyolc évesen még hetven kiót nyomott saját bevallása szerint.

  A verseny során leginkább Benji kiesése viselte meg, akivel számos felröppenő hír hozta kapcsolatba Gigit, a lány viszont cáfolta, hogy több lenne közöttük, mint barátság.

  Gigi már hetekkel ezelőtt is Szakos Andreát tartotta legnagyobb ellenfelének, és jogosan. Nagyon jó énekesnőnek tartja őt, és most vele kell megmérkőznie a ma esti fináléban. Este mi is élőben közvetítjük a Megasztár 6 fináléját, tarts a mosaiconline.hu-val, ahol nyereményjáték is indul!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon