MENÜ
 • Radics Gigi már sokszor megVOLT Lacinak

  Az elmúlt másfél évben rengeteget forgatott Laci a népszerű énekesnővel, akivel kölcsönös a szimpátia.

  Gigi felé irányuló érzelmeink szerencsére kölcsönösek, ő is szeret a Mosaicnak nyilatkozni. Sőt nem csak válaszolni szeret, de ő is szívesen kérdez és átveszi a mikrofont Lacitól. Az elmúlt időszakban vele készült a legtöbb interjú a Mosaic Onlineon. Nem csak a sajtóval tartja szívesen a kapcsolatot, Gigi számára a közönség is kiemelt helyet foglal.

  A fiatal énekesnő szívesen lepi meg rajongóit, van akikkel szemkontaktust is teremt, hogy személyesebbé váljon a koncert élménye. A délutáni hőségben is rengetegen mennek el a koncertjeire, rajongóinak semmi nem szegi a kedvét. Gigi nagyon örül hogy eljöttek rajongói, és élvezték a koncertjét, neki nem is kell ennél több egy jó naphoz. “Nekem eleve szórakozás, ha énekelhetek” – mondta.

  Koncertjeiről mindig igyekszik értesíteni Facebook oldalán rajongóit, valószínűleg ez is olyan kedves gesztus, amiért rajongói nagyon kötődnek hozzá.

  “De amúgy nagyon jó volt, hogy leintegettél a színpadról és úgy éreztem, mintha a dal nekem szólna” – válaszolt Laci az énekesnő kérdésére.

  “Hát figyelj, mindenkinek szólt a dal nem csak neked, de leintegettem, mert azért szeretlek ugye tudod?!” – reagált viccelődve alkalmi riporterünk, Radics Gigi.

  Következő videónkban Gigi akár exkluzív koncertet is fog adni, mivel Lacival fogadtak a VOLT fesztivál nevének eredetét illetőlen. A fogadás eredményéről reméljük mihamarabb tudósíthatunk.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten