MENÜ
 • Radics Gigi elszállt

  Természetesen nem a hírnévtől, hanem a tengerentúlra.

  Útra kelt a Megasztár előző szériájának a győztese, hogy egyszer valóban világhíres legyen. Amerika tárt karokkal vár rá, és a fiatal lány tele van tervekkel, még az sem szegte kedvét, hogy megfázással küzd. Szerencsére az új dala angol és magyar verzióját már felénekelte, és nem valószínű, hogy bárkinek is élőben kelljen bizonyítania. A repülés azonban már jobban izgatta.

  “Sosem repültem még, így nem tudom, mi vár rám. Be kell vallanom, félek egy kicsit, nem is aludtam sokat az éjjel, bár mindenki folyamatosan azzal nyugtat, hogy minden rendben lesz. Elterelésként majd előveszem az MP3-lejátszómat, folyamatosan zenét hallgatok, és az ablaknál gyönyörködöm a kilátásban” – mesélte nevetve Gigi. Természetesen nem lesz egyedül a nagy úton, édesapja, Tamás vele tart.

  “Olyan nincs, hogy apu ne jöjjön, de azért, hogy ne nagyon unatkozzon, a klipforgatás alatt majd cipelheti a cuccokat – viccelődött a fiatal énekesnő, aki már most elhatározta, hogy jövő nyáron az egész családdal szeretne visszatérni az Egyesült Államokba.

  “Most egy hetet leszek kint a klipforgatás miatt, de már most elhatároztam, hogy jövőre mind a négyen legalább három hétre kimegyünk.”

  Gigi a sikeres klipforgatás mellett abban is bízik, hogy Los Angelesben újra találkozhat majd Michael Jackson egykori producerével, Quincy Jonesszel is, akit a Montreaux-i Dzsesszfesztiválon egyszerűen elbűvölt a lány tehetsége.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon