MENÜ
 • Rad Hourani és a minimál geometria

  Rad Hourani tegnap mutatta be legújabb kollekcióját a couture divathét keretében.

  Rad Hourani, a jordán származású tervező, igen fiatalon kivívta magának a divatszakma figyelmét egyedi, kifinomult kreációival. 2005-ben prezentálta Párizsban az első kollekcióját, 2007-ben saját márkanevet indított, mára pedig a legnagyobbak közt mozog. A divat nagyjainak, és az igazán egyedi tervezőknek adatik csak meg az a lehetőség, hogy couture kollekciókat tervezhessenek.

  Az idei párizsi couture divathéten mutatta be új kreációit, ami a tőle megszokott futurisztikus képi világot hozta, de természetesen új köntösben. Főleg a panelesség jellemzi a kollekciót. Különböző nem megszokott, nem természetes helyen egymásra illesztett azonos, vagy kontrasztos színű darabok násza, ami egy rendkívül érdekes kontinuitást hoz létre a kifutón, hisz bizonyos ‘alkatrészek’ mintha egy korábban látott darabból emelődnének át.

  Egy intenzív futurisztikus és geometrikus jelleget is kap ez által valamennyi viselet, ami ily módon egy fajta avant garde továbbélésnek is felfogható, ami egy klasszikus  környezettel fuzionálva igazán érdekes ellentmondásosságot szül.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon