MENÜ
 • Rács mögött a Terminátor

  Több éves hajsza után a rendőrségnek végre sikerült elkapnia a világ legfélelmetesebb külsejű gyilkosát. A rémisztő arcú amerikai férfi Terminátornak hívja magát.

  Az amerikai bűnöző fél arca tele van tetoválva – ennek következtében megjelenése egyszerűen hátborzongató. A 37 éves Jason Barnum fején koponyaszerű tetkó “díszeleg”, még a szemgolyóját is befeketítette tintával, így nem is csoda, hogy a világ legijesztőbb gyilkosaként tartják számon.

  A férfi nem csak megjelenésében kelt félelmet, hanem az általa elkövetett bűncselekmények is rettegésre adnak okot. A férfit évek óta üldözte a rendőrség mire sikerült elkapni – írta meg a Daily Mail. Barnum kezdetben heroin éhséget próbálta lopásokkal és erőszakos cselekményekkel csillapítani, azonban mikor Alaszkában egy rendőrre lőtt rá, már biztos volt, hogy börtönbe kerül. A férfi elmenekült, de a nyomozók megtalálták és most bíróság előtt kell felelnie az összes bűnért, amit az évek során felhalmozott.

  A férfi nem tagadja a vádakat, a tárgyaláson mindet bevallott. Arról azonban még nincs információ, hogy hány év börtön jár a Terminátornak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon