MENÜ
 • Rachel Weisz nem színésznek szánja a fiát

  Noha az amerikai színésznő kisfia még csak hat esztendős, az édesanya már most azon pörög, hogy vajon mi lesz a kisfiúból ha nagyfiúvá cseperedik.

  Noha az amerikai színésznő kisfia még csak hat esztendős, az édesanya már most azon pörög, hogy vajon mi lesz a kisfiúból ha nagyfiúvá cseperedik. Henry a negyvenkét éves anyuka előző kapcsolatából származik a Fekete hattyú rendezőjétől, Darren Aronofsky-tól.

  Egy valamit már biztosan tud: a világért sem szeretné erőltetni, hogy a fiú később majd az anyja nyomdokaiba lépjen. Szerinte sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Henry bankár lesz, vagy valami reál tárgy fogja érdekelni. “Nagyon foglalkoztatja a tudomány, az elemek és mágnesek és az, ahogyan ezek működnek. Annyira sok ember veszi körül a művészet világából, hogy valószínűleg lázadni fog és végül bankárnak áll.”

  A boldog édesanya, aki jelenleg a többek között James Bond figuráját is alakító Daniel Craig hitvese, magáról is mesélt kicsit. Elmondása szerint nehezen tudja csak lekötni magát, ha egyedül van. Arra kérdésre, hogy hogyan szokott pihenni, így felelt: “Nehezen. Nem vagyok ebben túl jó, nincs például hobbim. Szóval nem játszom gitáron és nem is kötök.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon