MENÜ
 • Puzsér visszatér a képernyőre?

  Habár a Csillag születik végén fogadkozott, hogy kiszáll a televíziózásból, a pletykák mégis ennek ellenkezőjéről szólnak.

  Nem megerősített információk szerint Puzsér Róbert visszatér az RTL Klub képernyőjére. A csatorna ezzel a Fábry Sándor után maradt űrt próbálja pótolni. A találgatások szerint már ősztől a képernyőn láthatjuk a kritikust, mégpedig egy saját show-val. És persze a hatalmas gázsi sem marad el, ami bizonyára remek ösztönzőerőnek bizonyult.

  A RTL Klub kockázatos lépést vállalt ezzel, ugyanis a kritikus korábban sem úgy táncolt, ahogy a csatorna fütyült. Sőt meglehetősen problémás volt a kapcsolata a tehetségkutató készítőivel, és éles kritikájával keveseket kímélt.

  “Nem érdemelte meg a győzelmet, de a tévécsatorna show-ja sem a tehetségkutató címet – jelentette ki a Csillag születik után, hozzátéve, hogy nem óhajt tovább szerepelni az RTL Klub képernyőjén: – Az RTL Klub egy bulvártelevízió, én pedig nem bulvárszereplő, hanem független kritikus vagyok”.

  Úgy tűnik, korai volt a kijelentés, mert egy informátor szerint Puzsér a tárgyalások során olyan ellenállhatatlan ajánlatot kapott, melyet nem utasíthatott vissza.

  “Szinte készpénznek vehető, hogy visszatér – árulta el a csatorna egyik munkatársa. – Ha aláírja a szerződést, lehet, hogy már az őszi szezonban láthatjuk. Nagy a titkolózás, de az biztos, hogy egy nagyszabású, saját show-ról van szó, amelynek költségvetésében szép nagy tétel lesz Puzsér gázsija”.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon