MENÜ
 • Puzsér kiakadt a végeredményen

  Alig álltak le a kamerák a Csillag Születik döntője után, a kritikus máris élesen bírálta a győztes személyét, de magát a műsort is.

  Puzsér Róbert szerint nemcsak Mészáros János Elek nem érdemelte meg a győzelmet, de bizony a csatorna show-ja sem a tehetségkutató címet. A stúdióban is döbbenet uralkodott az eredményhirdetést követően: habár Szirota Jennifer produkciója is sokak tetszését kiváltotta, mégiscsak a Quantum XXL és a brit tehetségkutatóban is feltűnt Face Team közös show-ja gyűjthette be a legtöbb dicséretet és üdvrivalgást. Ennek ellenére egyikük sem állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

  Puzsér elárulta, hogy szerinte a táncosok tehetségesek, és nem Mészáros János Elek. Hozzátette, hogy ezúttal sem a tehetség nyert a Csillag Születik harmadik szériájában, hiszen úgy tűnik, hogy a nézőknek a profizmus, vagyis a Quantum XXL helyett megint egy újabb Utasi Árpikára és Tabáni Istvánra volt szükségük.

  “Az a tanulság, hogy ez nem egy tehetségkutató! Ha tehetségkutató lenne, akkor a Quantum XXL nyert volna. Úgy tűnik, hogy a nézők nem a legjobb teljesítményt díjazzák, hanem a legjobb népmese sztorit! Mindig a szegénylegény nyer, sosem a hétfejű sárkány, mert azzal a sok fejjel nem tudnak azonosulni, annyi fejet nem tudnak észben tartani.  Hősöket akar magának a tömeg, ezúttal pedig Mészáros János Elekből gyártott hőst! Ezek azonban a 15 perces hősök! Mészáros János Elek győzelmét szakmailag nem lehet komolyan venni!” – adott hangot nemtetszésének a kritikus.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon