MENÜ
 • Puzsér gyűlöli a főműsoridős tehetségkutatókat

  A kendőzetlen stílusú kritikus nem partner a kereskedelmi csatornák bájolgásában. A Csillag születik zsűrizését azért vállalta el, hogy nagyobb tömeg előtt kritizálhassa az általa gyűlölt „média-szennyet“.

  Puzsér Róbert az első felkérésnél kapásból nemet mondott a RTL Klubnak, később gondolta csak meg magát, mert rájött, így lehetősége adódik nagyobb tömegekhez szólni. Puzsér célja nem az öncélú bájolgás volt – nevelni akarta a népet.

  „Nem az én világom a bulvártelevíziózás meg ez a revüműsoros, flitteres, tűzijátékos, érzelemhömpölygôs, szombat esti főműsoridős ­tömeg szórakoztatás. Soha nem néztem ilyet, sőt nagyon idegesített, ha csak odakapcsoltam. Számtalan kínos pillanat és rengeteg, eredetiséget nélkülözô, színvonaltalan produkció. Aztán rájöttem, akár a zsűriben is előadhatom ugyanazt, amit a tévé előtt szoktam.“ – nyilatkozta a kritikus.

  Puzsérnak nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet a show biznisz hazugságaira, az ostoba dalszövegekre, az előadók, műsorvezetők alkalmatlanságára. „Így volt értelme a jelenlétemnek, nem csak öncélúan parádéztam, ahogy a média címzetes pojácái.“ – magyarázta.

  Puzsér a jövőben növelni szeretné a „csapásszámot“, ha van rá lehetősége. A műsor folytatását csak akkor vállalja el, ha a csatorna figyelembe veszi az ő szigorú feltételeit, és nagyobb mozgásteret ad majd a szókimondó ítésznek.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon