MENÜ
 • Puzsér a zsűritársait faggatja

  Hernádi Judit elárulta, hogy a Csillag Születik szüneteiben Puzsér előszeretettel kéri ki a véleményét. Már amikor nem éppen békét próbált teremteni Hajós és a kíméletlen kritikus között.

  Szinte hihetetlen, hogy a sarkos megmondásairól ismert Puzsér zsűritársai véleményét is kikéri. Pedig így van: Hernádi gyakorta folytat kedélyes diskurzusokat az ítésszel.

  „Ő szereti a támogatásomat élvezni, és mindig kíváncsi, hogy éppen egyetértettem-e vele vagy sem. Egyszerűen szüksége van a visszajelzésre” – árulta el Hernádi.

  Ám nemcsak ő az egyetlen, akire a kemény kritikus támaszkodik. Puzsér előszeretettel hívja meg egy-egy feltehetően közeli ismerősét az élő adások közönségébe, és a szünetekben szívesen fordult hátra meghívott vendégeihez, hogy megkérdezze, milyenek voltak az épp elhangzott beszólásai.

  Hernádi a visszajelzések mellett, néha szinte élő falként kénytelen viselkedni Puzsér és Hajós vitáiban: „Olykor valóban én vagyok a villámhárító. Ösztönösen próbálom a dolgokat rendezni. Mindkét ember problémás a maga módján. Andris valamelyest közelebb áll a szívemhez, mert régebben ismerem. Puzsér pedig érdekes ember, érdekes véleményekkel, és néha jó látásmóddal, de néha nem értek vele egyet. Persze a vitáikat nem szimpátia alapján döntöm el”.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon