MENÜ
 • Puzsér a szerződésének végét várja?

  Felröppent a pletyka, hogy a Csillag születik legkritikusabb ítésze már alig várja a tehetségkutató végét, és azt, hogy a szerződése lejárjon végre.

  Puzsér folyamatosan árulkodó megjegyzéseket ejt el ezzel kapcsolatban, és semmibe veszi az RTL Klub utasításait. Valószínűleg azért, mert tisztában van vele, hogy szerződése hamarosan lejár.

  Példának okáért a zsűritagok nem illethetnék kritikával a fellépők dalválasztását, a legutóbbi adásban Puzsér mégsem fogta vissza magát Szirota Jennifer produkciója után: “A soul egy olyan műfaj, amit Magyarországon nyolc rádiós DJ szeret, és egy ország hallgat. Rosszat jól előadni pedig a legrosszabb párosítás, csalódott vagyok”.

  Sőt, néhány szóval a tehetségkutatóval is szembement: “Sokan bíráltak a saját szubkultúrámból, amiért leszerződtem erre a sztárgyárrealityre, de te vagy a bizonyíték arra, hogy ezen a csatornán nem csak VV Alekoszok születnek” – hangzott el tőle Juhász Marci előadása után.

  Utalt arra is, hogy alig várja már, hogy maga mögött hagyja a Csillag születiket: “Nem akarok innen nyugdíjba menni, még van két adás, addig tolom a szekeret, aztán megyek haza. Úgy fogok eltűnni, ahogyan jöttem. A semmiből jöttem, a semmibe fogok eltűnni. Visszatérek a hazai pályára, kisebb nézettségű tévéműsort, blogot, rádióműsort fogok készíteni”.

  És persze megígérte, hogy a szerződés lejárta után kitálal a tehetségkutatók világáról. Kérdés, hogy most mennyire lehet komolyan venni.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon