MENÜ
 • Puzsér a kiscsillagok kedvence

  A Csillag Születik szókimondó zsűritagjáról kiderült: a nézők és a versenyzők is imádják.

  Puzsér Róbert lepődött meg a legjobban, mikor rajongók hada várta az RTL Klub székházban. Bár az előző élő show-ban sem kímélte a kiscsillagokat, mindenki őt akarta, autogramokért álltak sorba.

  „Nem törődöm a szirénhangokkal, nem foglalkoztat, szeretnek-e vagy sem. Sem a népszerűség, sem a közgyűlölet nem befolyásolhat a döntéseim­ben. Ha viszont valaki annyira elvetemült, hogy meg akar ismerni, akkor olvassa el a Forrás című spirituális prózaverskötetemet. Na abban lehet, hogy valóban nem ismernek rám” – mondta el a tehetségkutató legvitatottabb ítésze. Szerinte nem arról van szó, hogy ő kapta a negatív figura szerepét, egyszerűen csak igényes, és ezért őszintén megmondja a szereplőknek mit vár el tőlük, miben lehetnének jobbak. Ahogy szombaton is kaptak tőle hideget, meleget – Juhász Marci, a Prügyi duó és az In Diretta inkább az előbbit.

  „Juhász Marcinak van saját száma, adja elő azt, kész, ennyi! A prügyi duó pedig a világ egyik legnyálasabb dalával állt a színpadra anélkül, hogy bármi pluszt is hozzátett volna, ez is tény! Nem hiszem, hogy meg szabad elégedni ennyivel, én nem is fogok a zsűritársaim­hoz hasonlóan nyolc pontokat osztogatni a „Szuperslágerek magyarul 6.” lemez B oldalának harmadik dalára” – jelentette ki Puzsér. Ettől függetlenül nincs rossz kapcsolata a kiscsillagokkal, például Juhász Marci az adás után autogramot kért tőle, míg az In Diretta egyik fellépésére is meghívta.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon