MENÜ
 • Pusztít a tornádó

  Több mint 85 forgószél pusztít Amerika középnyugati részén, ezek kelet felé tartanak. Nyolc államban elrendelték a riadókészültséget.

  Az indianai Henryville gimnáziumában tanítás közben kapta le a tetőt a tornádó, szerencsére minden tanuló sértetlen maradt.  Az óránkénti 112 kilométeres szél a kb. 2000 lakosú Marysville-ben pusztított a legerősebben. A jégesővel kísért természeti katasztrófa a földdel tette egyenlővé a települést.

  “Baseball-labda méretű jégdarabok zuhognak” – hangzott a tudósításban.

  Indiana, Kentucky, és Ohio államokban legalább 28 ember vesztette életét a viharzónában repkedő tárgyak, a gyökerestül kitépett fák és összeomló házak közt. Komoly károk keletkeztek egy alabamai fegyintézetben, de a rabok közül senki sem szökött meg.

  A térségben a tornádó veszélye miatt számos iskola és felsőoktatási intézmény maradt zárva. Sajnos, ez csak a kezdet volt. Tavaly rekordmennyiségű, összesen 1709 tornádó pusztított az Egyesült Államok területén, 550 ember halálát okozva. Idén még több forgószél várható, amely a Mexikói-öböl felmelegedésének a számlájára írható.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon