MENÜ
 • Presser Rúzsa Magdival hódítja meg Londont

  Különleges zenei csemegével készül Presser Gábor a szigetországban élő magyaroknak.

  Nem mindennapi koncertnek ad helyet szeptember 28-án a londoni Scala: Presser Gábor egy különleges formációval áll színpadra, név szerint Falusi Mariannal, Rúzsa Magdival és Ferenczi Györggyel. A műsorban elhangzanak a zeneszerző legismertebb slágerei, eddig sosem hallott dalok, és számos popzenei klasszikus is. Ha siker lesz, itthon jöhet a folytatás.

  A hírek szerint Presser Gábor Spanyolországban, Falusi Mariann pedig Albániában pihen rá a londoni bulira.

  “Amikor tehetem, elindulok felfedezni a világot – árulta el Mariann. – Én az a fajta turista vagyok, aki nem ragaszkodik a sokcsillagos szállodákhoz, sőt igazából az áramszolgáltatáshoz sem, nekem megfelel a gyertyaláng és a helyiek által parázson készített étel. Ennél fantasztikusabb kikapcsolódást el sem tudnék képzelni!”

  Ezután mesélt a küszöbön álló koncertről is.

  “Londonban szállodában lakunk majd, és bár nem a Hiltonban, az albán szállásomhoz képest luxusban. Nagyon várom a londoni utunkat, mert ez a koncert nemcsak a hallgatóságunknak lesz különleges élmény, hanem nekünk is. Mi négyen ebben a formációban még nem dolgoztunk együtt. Remélem, hogy sikerünk lesz, és akkor érdemes lesz elgondolkodni a magyarországi bemutatón is.”

  Forrás: Bors

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője