MENÜ
 • Porschéval száguldozott Lilu

  A műsorvezető mindig tud meglepetéseket okozni, most például férfiakat megszégyenítő módon száguldozott egy Porschéval.

  Őrületes sebességre váltott Lilu!  Ugyan életében először vezetett versenypályán, de a kocsikért gyermekkora óta odavan.

  lilu1

  Lilu mindig is rajongott az autókért és a sebességért, amihez édesapja különleges matchbox gyűjteménye is hozzájárult.

  Nagyon szeretek vezetni, szívesen kipróbálok bármilyen járművet a Porschétól a tankig. Már gyermekkoromban is érdeklődtem a kocsik iránt, apukámnak volt egy matchbox gyűjteménye, amit mindig csodáltam, óriási boldogság volt, amikor nekem adta ajándékba. Most pedig fiús anyukaként újra kisautók között élem a mindennapjaimat” – árulta el a műsorvezető, akinek kisfia születése óta a biztonság az első.

  lilu2

  Hosszú évek óta vezetek, korábban volt egy sportos kocsim is, de amióta Dávid megszületett, a nagyobb és biztonságos négykerekűekre esküszöm. Nagyon jó érzés volt egészen más vezetési stílusban száguldozni, mint ahogy azt megszoktam. Korábban sohasem vezettem versenypályán, óriási élmény volt, hogy nem kellett a forgalomra koncentrálnom, csak magamra és a legnagyobb sebességre figyeltem. Az ilyen különleges pillanatokat a követőimnek is szeretném megmutatni a közösségi oldalamon. A leggyorsabb internet segítségével azonnal posztolhatok is, így rögtön megoszthatom életem fontos momentumait” – monda Lilu, aki azt is bevallotta, hogy korábban egyáltalán nem netezett, még egy fotó feltöltése is kisebb nehézséget okozott számára. – „Régebben egyáltalán nem érdekelt az internet, bevallom őszintén, nem is nagyon értettem hozzá. Azonban amióta elindult a blogom és a Facebook oldalam, teljesen megváltozott a hozzáállásom. Megtanultam posztolni az okostelefonomról, és mostanra nagyon élvezem” – tette hozzá a műsorvezető.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon