MENÜ
 • Pornókirályok a maffia és az FBI hálójában

  Mit tett a szex a neten?

  A kilencvenes évek közepén Amerikában megjelent egy forradalmi újdonság: az internet. A világhálónak köszönhetően szinte mindent el lehet érni percek alatt. Christopher Mallick producer a Szex a neten című komédiát a saját tapasztalatai alapján készítette el. A film bemutatja, hogy a vállalkozó szellemű üzletemberek hogyan ragadták meg az internet adta új lehetőséget, és indítottak igen jövedelmező vállalkozást. Az internetes pornóüzlet azonban akár életveszélyes bonyodalmakkal is járhat…

  MIDDLE MEN

  A kilencvenes évek elején az internet a többség számára ismeretlen fogalom volt. Akkoriban még csak kevésbé modern lehetőségek léteztek a szexuális fantázia kielégítésére: ronggyá olvasott újságok, agyonmásolt hangalámondásos VHS kazetták, házi videók, vagy a televízióból rögzített felvételek lapultak az otthonok eldugott zugaiban.

  Az áttörést 1995 hozta el a pornóiparban, amikor is Amerikában már széles körben terjedni kezdett az internet-hozzáférés. A hálózat rejtett bugyraiban, zárt felhasználói csoportok számára ingyenesen közzétett, magazinokból beszkennelt képek mellett megjelentek a kifejezetten erre a célra futószalagon készített képek is. A vállalkozó szellemű üzletemberek hamar felismerték az új technológia adta lehetőségeket: gyorsan, otthonról, kényelmesen, bármikor elérhető, interaktív szolgáltatást kezdtek értékesíteni – immár pénzért. Szinte egyik napról a másikra megszületett az internetes pornóipar, és a virtuális szexualitás árusítása nagyon gyorsan az egyik legjövedelmezőbb biznisz lett – az oldalak tulajdonosai pedig pillanatok alatt a leggazdagabb vállalkozók közé kerültek.

  MIDDLE MEN

  Az elképzelhetetlen mennyiségű és megállíthatatlanul ömlő pénz persze a bűnözők és a bűnüldözők figyelmét is hamar magára vonta. Az online pornó megszületésének ebbe a hőskorába enged betekintést a producer saját megélt tapasztalatai alapján a Szex a neten című film, amely a 90-es évek közepére, a virtuális erotikus kapcsolatok születésének korába röpít minket vissza szerda este, a Paramount Channel műsorán. A valós történet alapján készült komédia két különc géniusz és egy boldog családapa közös vállalkozását mutatja be, akik igen jól jövedelmező felnőtt üzletet hoznak létre a világhálón. Hamarosan azonban szembe kell nézniük a vállalkozás buktatóival is, ugyanis a maffia és az FBI is a pornókirályok után ered.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon