MENÜ
 • Politikuspalánta szakított Taylor Swifttel

  Taylor állítólag rettenetesen kiakadt, de a nagy befolyással rendelkező családdal szemben ezt a csatát egyszerűen nem nyerhette meg.

  A Kennedy-család Bushék mellett a legismertebb és egyben legbefolyásosabb politikai család évtizedek óta az Amerikai Egyesült Államokban. Az ikonikus család sok fontos pozíciót tölt be és férfi tagjainak mindig is a legszebb barátnőik, feleségeik voltak. Durván négy hónappal ezelőtt az énekesnő, Taylor Swift is beállt ebbe a nem mindennapi sorba.

  Conor Kennedy és Swift kapcsolata nagyon jól alakult, oda voltak egymásért. A fiú családja azonban nem feltétlenül gondolta úgy, hogy a gyereknek most erre van a legnagyobb szüksége. Úgy voltak vele, hogy oké, szép ez az egész, megtűrjük, ott a nyári szünet, használja ki, persze. De amikor folytatódik az iskola, a tizennyolc éves fiúnak inkább a házi feladatra kell időt fordítania és nem a barátnőjére.

  El is érték, amit akartak, a pár szakított. Taylor állítólag rettenetesen kiakadt, de a nagy befolyással rendelkező családdal szemben ezt a csatát egyszerűen nem nyerhette meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon