MENÜ
 • Pokorny Lia élvezi az életet

  Túl van a negyedik ikszen, zsűritag, színésznő, édesanya, és mindig remek formában van.

  Pokorny Lia, a Csillag Születik zsűritagja elárulta, nem harcol az idő ellen, elfogadja, amit a sors adott neki, egyszerűen csak élvezi az életet. Még a fölös kilók sem érdeklik. Mégis, az RTL Klub tehetségkutató műsorában mindenkit elbűvöl szexi megjelenésével.

  „Nehezen tudok arról beszélni, hogy miért nézek ki úgy, ahogy. Nem rohanok minden nap fodrászhoz, kozmetikushoz, nem járok konditermekbe, ráadásul sosem diétázok, szeretek enni is, és a külsőmmel ugyanúgy vannak problémáim, mint minden nőnek”.

  És ha már az evésről van szó, sokszor kísértésbe is esik. Különösen, amikor Mészáros János Elek bőségtáljai előkerülnek a színfalak mögött. Az operaénekes ugyanis rendszeresen hatalmas kolbászokkal és finom süteményekkel állít be a forgatásokra, Lia pedig nem kéreti magát, ha kóstolgatásról van szó.

  „Sosem hittem abban, hogy magokon, salátákon kell élnünk ahhoz, hogy csinosak maradjunk! Próbálok azért tudatosan étkezni, a fehér cukor helyett például mézet, vagy barnát veszek, és olyan helyeken, őstermelőktől vásárolok, ahol tudom, hogy a paradicsom igazi paradicsom. Nem szoktam edzőtermekbe sem járni, mert arra nincs időm, hogy órákat töltsek vele, csak otthon szoktam tornázni. Persze, ha nem edzek két hétig, azt már észreveszem magamon”.

  Arra pedig, hogy mitől sugárzik ennyire, a következőt válaszolta: „Talán az látszik rajtam, hogy jól érzem magam a bőrömben, elfogadtam magam. Nem akarom, hogy küzdelem legyen az életem. Szerintem elrettentő, ha egy nő harcol a kor ellen. Ráadásul az ember egy idő után lecsendesedik, nincsenek benne már harsány lázadások. Nem azt mondanám, hogy ez a belső harmónia, inkább ez a csend. És ebből fakad valami furcsa nyugalom.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon