MENÜ
 • ‘Pókember’ kötelek nélkül mászta meg a felhőkarcolót

  Ezúttal nem tartóztatták le a mutatvány után.

  Alain Robert, a francia ‘pókember’, aki arról vált híressé, hogy a világ különböző pontjain, mindenféle biztosítókötél nélkül mássza meg a legmagasabb épületeket, újabb hajmeresztő kalandra vállalkozott.

  A vakmerő férfi ezúttal Franciaország legmagasabb felhőkarcolóját hódította meg. Ezúttal kivételesen azonban engedélye is volt a mutatványra, hiszen a tulajdonosok áldásukat adták rá, miután mindenféle papírt aláírattak, melyek értelmében minden felelősség Alaint terheli.

  A 251 méter magas torony tetejét Robert mindössze egy óra alatt érte el, miközben semmi mást nem használt, csak a puszta kezeit és némi púdert, hogy ne csússzanak tenyerei. A férfi számára szokatlan módon azonban a tetőn nem a rendőrség és a bilincsek várták, mint ahogyan az lenni szokott, hanem az őt támogató barátok, és egy kisebb tömeg ünnepelte.

  “Tudtam, hogy meg fogom csinálni, semmi kétség nem volt efelől. Tudom, hogy semmi sem állíthat meg, innentől pedig nagyon egyszerű az egész.” – nyilatkozta könnyedén a francia Pókember.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon