MENÜ
 • Pöcsfogás One Direction-módra

  A One Direction két fiúja ismét bizonyította, hogy dúl a férfibarátság a bandatagok között. Ez pedig néha egy kis fogdosással jár...

  A One Direction néhány szerencsés rajongójának tartott a közelmúltban találkozott Atlantában, koncertjük után. A szerencsés fanok beszélgethettek és fotózkodhattak a fiúkkal, de privát fotókat is készíthettek róluk – az egyik ilyen pedig meglepően sikerült.

  A fotó kedvéért a 19 éves Harry Styles ugyanis kezébe vette az előtt álló Zayn Malik férfiasságát és jól meg is szorította azt.

  Bár egy felháborodott grimasz lett volna várható Zayntól, az ehelyett boldogan tűrte, hogy barátja kezébe vegye legnemesebb szervét.

  A szülőknek állítólag annyira nem jött be a dolog – főleg a képen szereplő lány szüleinek -, hogy a plátói szerelmet érző lányok pedig mit gondolhattak, bele se merünk gondolni, mindenesetre biztosan beraktak valami szomorú 1D-szakítós számot.

  Férfibarátságról legutóbb Niall és Harry mutatott szép példát egy medencés találkozón, ahol inkább foglalkoztak egymással, mint a lányokkal.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő