MENÜ
 • Pöcsfogás One Direction-módra

  A One Direction két fiúja ismét bizonyította, hogy dúl a férfibarátság a bandatagok között. Ez pedig néha egy kis fogdosással jár...

  A One Direction néhány szerencsés rajongójának tartott a közelmúltban találkozott Atlantában, koncertjük után. A szerencsés fanok beszélgethettek és fotózkodhattak a fiúkkal, de privát fotókat is készíthettek róluk – az egyik ilyen pedig meglepően sikerült.

  A fotó kedvéért a 19 éves Harry Styles ugyanis kezébe vette az előtt álló Zayn Malik férfiasságát és jól meg is szorította azt.

  Bár egy felháborodott grimasz lett volna várható Zayntól, az ehelyett boldogan tűrte, hogy barátja kezébe vegye legnemesebb szervét.

  A szülőknek állítólag annyira nem jött be a dolog – főleg a képen szereplő lány szüleinek -, hogy a plátói szerelmet érző lányok pedig mit gondolhattak, bele se merünk gondolni, mindenesetre biztosan beraktak valami szomorú 1D-szakítós számot.

  Férfibarátságról legutóbb Niall és Harry mutatott szép példát egy medencés találkozón, ahol inkább foglalkoztak egymással, mint a lányokkal.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon