MENÜ
 • Plüsspingvint mentettek

  Nem elég, hogy hetek óta büntet a fagy Európa-szerte, még egy kósza pingvin is hozzájárult az igazi antarktiszi hangulathoz. Hétvégén egy jégtáblán úszó császárpingvin keltett nagy feltűnést Eberbachban. A folyón csendben úszó állatot a rendőrség mentette ki.

  Egy nő riasztotta a rendőrséget, amikor meglátta, hogy a part mentén befagyott folyóban egy nagyobb darab jégtáblán gubbaszt valami. Először kutyának nézte a messzi alakot, így hát nem habozott kihívni a rendőröket, nehogy szegény állat belefulladjon a jeges vízbe. Csakhogy amikor a járőrök kiérkeztek a helyszínre kiderült, hogy nem egy kutya, hanem egy pingvin ücsörög az úszó jégdarabon.

  A rendőrök hamar rájöttek, hogy az extrém hideg ellenére nem egy eltévedt antarktiszi madárról van szó, csupán néhány tréfás kedvű német viccelte meg társait. A mókamesterek egy hungarocell lapra erősítették fel az igencsak termetes plüsspingvint, amit egy hosszú rúd segítségével útjára bocsájtottak a jeges folyón. Szerencsére a rendőröknek is van humorérzékük, és nem indítottak eljárás.

  A tréfa részleteit a lenti videóban csekkolhatjátok, bár ezzel senkinek nem akarunk ötletet adni egy esetleges “fóka a Duna jegén” poénkodáshoz…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon