MENÜ
 • Playmate-ek a Dirty Slippers új videójában!

  A Hang vagy Jel sikerei után, a gyulai Dirty Slippers zenekar új videoklippel jelentkezik. Ezúttal nem egy szerelmes dalhoz, hanem épp ellenkezőleg, egy szakítós, ironikus, beszólogatós szerzeményre esett a választás.

  Az egyre nagyobb országos sikereknek örvendő, USA-ban lemezt készítő fiatal csapat, a Dirty Slippers új klipjét, a lenyűgöző Dégen, a Festetics Kastély parkjában és tópartján készítette el. Az enyhén erotikus utalásokkal tarkított kisfilm főszereplői Varga Alexa (az idei Playmate of the Year verseny győztese), Nyéki Noémi Virág (az idei Playmate választás döntőse), valamint Török Korinna (A Tv2 Szépségkirálynő 2011-es szériájának döntőse).

  A sztori szerint a 19. századi úri-cseléd viszony elevenedik meg a képkockákon, a zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár a kor macsója, a gyönyörű vörös bárókisasszonnyal (Török Korinna) megunja az ellaposodó szerelmi kapcsolatát, ezért a kedvese cselédjeinek kezdi el csapni a szelet. Feltűnik neki a csodaszép barna hajú dúskeblű szolgalány (Varga Alexa), aki barátnőjével a forró nyári melegben a szénakazalban hűsöl, és játszadozik, valamint a további fiatal cserfes cselédlányok (Borsi Csenge és Krecskovszki Evelin – modellek), akik egy forrásnál locsolják egymást vízzel. A csábító (miután a gőgös bárókisasszonyok /Török Korinna és Nyéki Noémi Virág/ kikosarazzák, a cselédek legszebbikét (Varga Alexa) hívja egy romantikus csónakázásra. A kapcsolatok unalmába belefáradt macsó azonban nem szerelmet vall a lánynak, hanem sokkal inkább gúnyolódik vele…

  Szerelem, erotika, szakítás, szexi csajok, menő zenész pasik… ez a Dirty Slippers új videoklipje, az Egy a Vége, mely minden bizonnyal a közeljövő nagy slágere lehet!

  A videoklip képi világában az 1900-as évekre támaszkodik. Korhű ruházatban ábrázoljuk a zenekari tagokat, valamint a szereplőket is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon