MENÜ
 • Plasztikai műtéttel lepte meg nyolcéves lányát

  Sarah Burge rengeteg plasztikai műtétjével szerzett magának ötpercnyi hírevet, az asszonyt ki is kiáltották az élő Barbie-nak. Ám a hóbortot úgy látszik, kislánya sem úszhatja meg.
  A cambridgeshire-i nő megdöbbentő nevelési elveiről is híres: lányát, Poppyt hercegnőként neveli, és mindent elkövet, hogy a lehető legjobban hasonlítson majd őrá. Ebbe beletarotznak a rúdtánc órák hatévesen, vagy a különböző szépészeti beavatkozásra felhasználható kuponok. Tökéletes karácsonyi, vagy születésnapi ajándék, ugye?

  Elképesztő, hogy a kislány nyolcadik születésnapjára nyolcezer dollár értékű átszabató kupont kapott, de van már ajakfeltöltésre és mellnagyobbításra szóló utalványa is. Igaz, Poppy csak tizennyolc éves kora után használhatja fel ezeket az “ajándékokat”, de az anyja szerint akkor nagyon jól fognak jönni.


  “Én ennek a kislánynak a jövőjébe fektetem a pénzt! Nagyon nagy előny lesz számára, hogy eldöntheti majd, hogy hogyan akar kinézni és meg lesz rá a lehetősége is” – mondta el Sarah a Sunday Mirrornak. Az asszony nem mellesleg saját swinger klubot üzemeltet és erotikus regényeket ír, hogy ezzel tartsa el családját egyedülálló anyaként.

  “Színésznő szeretnék lenni, de dolgozom modellként és rendszeresen részt veszek szépségversenyeken is. tudom, hogy sokan azt hiszik, hogy furcsa, ahogyan anyuval élünk, de akik ismernek, azok tudják, hogy valójában nagyon szerencsés vagyok” – szólatl meg Poppy is.

  Lájk, ha az emberi hülyeség szerinted is határtalan!

  Forrás és fotó: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon