MENÜ
 • Plágiummal vádolják Taylor Swiftet

  Beperelték az énekesnőt

  Miután visszatérésével hatalmas sikert aratott, Taylor Swiftnek máris egy problémával kell szembenéznie. A Sean Hall és Nathan Butler alkotta dalszerző-páros ugyanis beperelte az énekesnőt, amiért állítólag engedély nélkül használta fel szövegeiket Shake It Off című slágerében.

  Hall és Butler állítása szerint a szupersztár 2014-es szám húsz százaléka tartalmazza a 3LW név alatt futó lánycsapatnak írt Playas Gon’ Play című, 2001-ben megjelent szerzeményének szövegét.

  Az üggyel kapcsolatban Taylor szóvívője is megszólalt, cáfolva az állításokat: “Ez egy nevetséges vád és nem más, mint pénzlehúzás.”

  Hall és Butler profiknak számítanak a zeneiparban – korábban olyan előadókkal dolgoztak, mint Justin Bieber, Lionel Richie, Pink, Maroon 5, Backstreet Boys, Aaron Carter, valamint Victoria Adams.

  Nem ez az első alkalom, hogy Taylor Swiftet a Shake it Off miatt perlik. 2015-ben az R&B énekesnő Jesse Graham 42 millió dollárra próbálta perelni a slágergyárost, miután azt állította, hogy lemásolta Haters Gone Hate című számát, a bíróság azonban ejtette a vádakat.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon