MENÜ
 • Pitbulljára bízta csecsemőjét, míg kocsmázott

  Az anya gondatlanság miatt feljelentette barátját, akinek bíróság előtt kell felelnie tettéért.

  A kutyák valóban okos állatok és sokszor igazi családtagok, de azért nem tekinthetőek bébiszittereknek. Egy floridai férfi mégis úgy döntött, megbízik annyira kutyájában, hogy tíz hónapos kisgyermekét rábízza egy egész estére, míg ő a helyi bárban mulatott. A rendőrséget az anyuka értesítette.

  A nő este munkába indult és barátjára hagyta a kisgyermeket. Este tizenegy körül többször is hívta, majd mivel a férfi nem vette fel a telefont, otthagyva munkahelyét hazasietett, hogy megnézze, minden rendben van-e gyermekével. A csecsemőt a szobájába zárva találta és elmondása szerint hangosan sírt, miközben a házi kedvenc az ajtó előtt várakozott és ingerült volt a gyermeksírás miatt, ezért folyamatosan ugatott.

  A nő a gondatlan férfit ezután találta meg, aki éppen megpróbált visszalopakodni a házba, ám hamar elárulta magát, hiszen nem elég, hogy annyira részeg volt, hogy menni is alig bírt, az anya állítása szerint még maga alá is vizelt.

  A részeges férfit gondatlanság miatt feljelentette az anyuka és a rendőrök le is tartóztatták. Azt vallotta, hogy nem hagyta el a házat, azonban a helyi bár pincére szerint igenis ott szórakozott a gyanúsított, ráadásul még a számlát sem fizette ki, mielőtt távozott volna.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon