MENÜ
 • Piszkosul gazdag a One Direction

  A One Direction hivatalosan is Anglia leggazdagabb fiúbandája.

  Az öt fiú fejenként körülbelül 5 millió fontos vagyont markolt fel 2010-es megalakulásuk óta – ez körülbelül 1,8 milliárd forintot jelent.

  A teljesítmény már csak azért is lenyűgöző, mivel ezzel ők lettek a Sunday Times Rich List elnevezésű  angol pénzügyi listán az első 30 év alatti milliomosok. A listát, amelyen nem éppen azok az emberek szerepelnek, akiknek a gázszámla miatt kell aggódniuk, jövő hónapban hozzák nyilvánosságra.

  Az angol X Factorban felfedezett fiúbanda első albuma, az Up All Night 16 országban került az első helyre, második válogatásuk, a Take Me Home pedig eddig hárommillió példányban kelt el – ezzel ők lettek az utóbbi két évtized első előadói, akik két egymást követő évben birtokolhatták a legtöbb példányszámban eladott album címét.

  Ezt követő hatvan állomásos turnéjukon körülelül 11,8 millió fontot zsebeltek be, a Comic Reliefhez készült daluk, a One Way or Another (Teenage Kicks) idén hatvan országban lett első helyezett és csak Angliában 330 ezer példányt értékesítettek belőle.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon