MENÜ
 • Pink lánya is játszik az új lemezen

  A The Truth About Love című hatodik stúdiólemeze, amely szeptemberben jelenik meg, sok érdekességet tartalmaz. Ezek közé tartozik, hogy Pink tizenhárom hónapos kislánya, Willow is megcsillogtatja zenei tehetségét két számnál.

  Napvilágra került a hír, hogy az énekesnő legújabb albuma gyakorlatilag kész családi vállalkozás lesz. A The Truth About Love című hatodik stúdiólemeze, amely szeptemberben jelenik meg, sok érdekességet tartalmaz. Ezek közé tartozik, hogy Pink tizenhárom hónapos kislánya, Willow is megcsillogtatja zenei tehetségét két számnál.

  A büszke édesanya így nyilatkozott: “Csengőn játszik a How Come You’re Not Here című számban, illetve basszusgitározik a Timebombban. Igen tehetséges egy tizenhárom hónaposhoz képest. Épp nagy sz*rban voltunk, amikor betogyogott, elkezdte rázni a csengőket én meg egyből ordítottam, hogy vegyék fel.”

  Hát, így született az ötlet, hogy a kislány is részese legyen édesanyja legfrissebb munkájának. Pink annyira el van tőle ájulva egyébként, hogy még egy ilyen mondatot is eleresztett: “Valójában hihetetlen jó! Basszusgitáron jobban játszik mint én. Zongorázik is, nagyon ütős.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon