MENÜ
 • Pink is vegán lett

  Most, hogy az énekesnő új albummal rukkol elő, természetes, hogy sokkal többet van újra a reflektorfényben. Sokakban ltáva a szőkeséget fel is merült a kérdés: hogyan lett ilyen jó alakja?

  Pink alig egy év alatt nyerte vissza régi alakját és lett húsos kismamából újra igazi bombanő. A régen vadóc, most már inkább csak laza énekesnő egy újságnak mondta el, hogyan is dolgozta le a felgyülemlett kilókat.

  Pink egészen egyszerű módszerhez folyamodott: megválogatta mit eszik. Elmondása szerint eddig leginkább csirkén és halon élt, de új diétája a veganizmus felé mutat: kizár minden olyan terméket, ami állati eredetű. Vagyis semmilyen hús, se tej, se tojás.

  Persze ez csak az érem egyik oldala. Pink elmondása szerint nem csak az állati eredetű termékekről kellett lemondania a jó alakért, de a lustálkodásról is. Napi edzése egy óra kardióból, egy óra erősítésből és jógából áll.

  Pink rengeteg sztárt követ a vegán életmóddal, aminek megszokása számára különösen nehéz lehetett, tekintve, hogy Twittere régen másból sem állt, hogy milyen húsból mit készített éppen. A főzésről ettől függetlenül nem kell lemondani, így a rajongók megnyugodhatnak: fog még Pink recepteket csiripelni.

  Szeptemberben érkezik Pink új albuma, a The Truth About Love, melynek első kislemeze, a Blow Me (One Last Kiss) már megvásárolható és mely kilencedik helyen debütált az USA-ban, mellyel az énekes-dalszerzőnek sikerült annyi top 10-es helyezést bezsebelnie, mellyel ő lett a harmadik legsikeresebb női előadó az Államokban 2000 óta, Beyonce és Rihanna után.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon