MENÜ
 • Pingvint loptak részegen

  Drágára sikerült a mulatság.

  Ki ne emlékezne a Másnaposok című filmből arra a jelenetre, amikor a fiúk egy –  ki tudja honnan odakerült –  oroszlánt találnak a fürdőszobában az előző napi berúgás után. Körülbelül így járt az a két brit srác, akik egy pingvint raboltak el az ausztrál óceánáriumból.

  A két brit turista alaposan felöntött a garatra, majd egyikük kitalálta, hogy ő delfinekkel szeretne úszni. Mivel azonban az ausztrál strandok közelében igen kevés delfin található csupán, ráadásul azok sem mennek önszántukból a fürdőzők közelébe, Rhys Owen Jones és Keri Mules úgy döntöttek, belógnak éjszaka az óceánárium medencéjébe. Ez meg is történt, jót mulattak a delfinek között, közben pedig még többet ittak. A biztonsági kamera felvételein az is jól látszik, ahogy az egyik delfint megpróbálják vodkával megitatni. A móka azonban itt egyáltalán nem ért véget.

  Másnap reggel, amikor felébredtek hotelszobájukban, azt vették észre, hogy a kanapén egy szegény, rémült pingvin ücsörög. Miután meggyőződtek arról, hogy nem álmodják a történteket, és valóban elloptak egy pingvint éjszaka, alaposan megijedtek. Megpróbálták megetetni kenyérdarabkákkal a madarat, illetve a zuhanyzóba tették, de láthatóan mindez nem volt ínyére az állatnak. Ezért a közeli strandon szabadon engedték.

  Az állatvédők bejelentés után érkeztek a helyszínre, ahol befogták a madarat és visszavitték az óceánáriumba. A két férfit a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították és hamarosan el is fogták őket. Ügyvédjük azzal védekezett, hogy a fiúk a “legjobb belátásuk szerint” gondozták az állatot.

  Végül fejenként körülbelül 180 ezer forintnak megfelelő ausztrál dollár fejében szabadon távozhattak a meglehetősen drágára sikerült mulatozás után a sidney-i rendőrkapitányságról.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon