MENÜ
 • Pillanatok alatt milliárdos lett a tinédzser

  A brit csodagyerek 12 éves kora óta foglalkozik programozással, mára a legnagyobb szoftverfejlesztő cégek támogatásával.

  Nick D’Aloisio, jelenleg 17 éves és vállalkozása 10 embernek ad munkát. Szerencséjét, egy 15 éves korában kifejlesztett alkalmazásnak köszönheti, amit a Yahoo 30 millió dollárért vásárolt meg. Nick sosem tapasztalta milyen szegénynek lenni, azonban ezzel a majdnem hétmilliárd forintos üzlettel valószínűleg már nem is fogja.

  A fiatal tehetség egyébként kifejezetten jól ismert fiatal kora ellenére, a programozós körökben. A legnagyobb befektetők és vállalatok állnak vele kapcsolatban, és segítik munkáját.

  A fiú a programozást autodidakta módon tanulta meg, először 12 évesen készített önállóan programot, viszont 15 évesen már milliókat fizettek alkalmazásaiért. A 15 évesen készített iPhone alkalmasát, nemrég vonták ki a forgalomból, mindez idáig 1 milliónál is többen töltötték le. Első sikere óta, már 250 tartalomszolgáltatóval kötött szerződést, és 10 embert foglalkoztat londoni székhelyű vállalkozása.

  A gimnazista fiú magántanuló lett, hogy több időt tudjon szentelni munkájának. Továbbra is a Yahoo-val működik együtt, korábbi sikeres alkalmazását szeretné integrálni egy új rendszerbe.

  Sikerei ellenére átlagos vágyai vannak, egy új számítógépet és egy pár Nike cipőt szeretne. Gazdag családjának köszönhetően nem az anyagiak mozgatják, hanem a kihívás izgalma.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon