MENÜ
 • Pikali Gerda: “Minden nap na’vi lány vagyok”

  Pikali Gerda - a 2009-es AVATAR film főhősnőjének szinkronhangja -  tíz év után újra visszatért Pandorára, ahol Rékasi Károllyal közösen kalandozott a na’vik buja növényzettel és különös állatokkal teli, izgalmas bolygóján.

  Pikali Gerda színművésznőnek az elmúlt időszakban egy feszes próbafolyamat és egy izgalmas előadás, a József Attila Színház Lila ákác bemutatója nem engedett túl sok szabadidőt, ráadásul folyamatosan forgat a Super TV2 produkciójában, a Jóban Rosszban című sorozatban. Nemrég azonban sikerült kiruccanniuk Rékasi Károllyal, hogy egy teljesen más világban töltsenek egy röpke időt, ezúttal az AVATAR kiállításon, az Andrássy Élményközpontban.

  Mintha Pandorán lettem volna” – meséli, „kicsit bele lehetett mászni a na’vik világába és ez nagyon izgalmas” – teszi hozzá a népszerű színésznő, akitől nem áll távol Pandora, hisz’ Cameron korszakalkotó filmjében, az AVATARban annak idején a főhősnő, Neytiri magyarhangját kölcsönözte, amire így emlékszik vissza: “Egy nagy válogatással kezdődött, aztán Amerikában döntöttek arról, ki legyen a hangja a főbb szereplőknek. Egy kéthetes na’vi nyelvtanfolyamot kellett volna elvégezni, de az idő hiányában egy gyorstalpalón, a szinkron közben sajátítottam el ezt a nyelvet” – avat minket a részletekbe. A munkára úgy emlékszik, hogy komoly kihívást jelentett. „Olyan hangokat kellett kiadnom, amiket nem is gondoltam volna, hogy sikerül. Az állat és emberhang keverése egy nem mindennapos hangképzést kívánt” – meséli a Pikali, aki a pletykák szerint a Cameron-film folytatásában is szerepet kaphat. „Én minden nap na’vi lány vagyok, csak nem a Pandorán, hanem a Földön. Itt is valamit létre kell hozni, valamit hagynunk kell magunk után, ami a jövőnek jó” – mondja a színésznő, miután bejárta az Andrássy úton nagy sikerrel futó, a na’vik világát bemutató AVATAR – Discover Pandora kiállítást.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon