MENÜ
 • Petícióval tiltakoznak Madonna fellépése ellen

  Elégedetlenek a rajongók

  A Prince-rajongók nem fogadták örömmel, amikor a Billboard magazin a minap bejelentette a hírt, miszerint Madonna tiszteleg majd az április 21-én elhunyt legenda előtt a 2016-os Billboard Music Awards-on. Az egyik fanatikus egy online petíciót indított, amiben arra buzdítja a szervezőket, hogy változtassanak Madge tervezett fellépésén.

  130226-madonna

  A kezdeményezés indítása óta immár több, mint ötezer ember fejezte ki egyetértését Stacey ‘Flygirrl’ Wilson véleményével, miszerint nem Madonnának kellene “a vezető- és egyetlen Prince előtt tisztelgő előadónak” lennie.

  “Ő sokkal jobb vezető fellépőt érdemel” – írta Wilson, a hozzászólásokban pedig olyan sztárokat javasoltak a Material Girl slágergyárosának helyére, mint Chaka Khan, Janelle Monae, D’Angelo, Lenny Kravitz és Sheila E.

  prince

  Madonnát azonban nem véletlenül választották ki a szerepre. Prince közreműködött az énekesnő 1989-es stúdióalbumán, a Like a Prayer-en: a címadó dal mellett gitározott a Keep It Together és Act of Contrition című szerzeményekben, emellett pedig duettpartner volt a Love Song kislemezen.

  A 2016-os Billboard Music Awards május 22-én kerül megrendezésre, Ciara és Ludacris vezényletével. A fellépők listáján szerepel Justin Bieber, Pink, Demi Loato, Nick Jonas és Britney Spears is, Adele pedig új videóklipjét mutatja be az eseményen.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon