MENÜ
 • Pesti lányok és falfirkák ByeAlex legújabb dalában

  Visszatért a magyar hipsztervezéregyéniség, ByeAlex.

  A baseball sapkás, szakállas énekes ezúttal a fővárosról és neonfényekbe öltözött lányokról énekel legújabb szerzeményében. A Hé Budapest hamar a magyar rádióhallgatók új kedvence lett, a Class40-en e héten debütált az újdonság. Pharrell Williams is újra a csúcsra tör: a világsztár Marilyn Monroe című dala egyre feljebb kúszik a leghallgatottabb rádió slágerlistáján, míg Michael Jackson és Justin Timberlake duettje betört a legjobb három közé.

  ByeAlex

  ByeAlex mindig tud meglepetéseket okozni: az előadó nemrég elhatározta, egy egész várost tetováltat magára. Talán nem véletlenül, hiszen legújabb slágere a budapesti életről: lányokról, neonfényekről és falfirkákról szól, arról, hogy minden árnyoldala ellenére mégiscsak szép a fővárosunk. Az Eurovíziós sztár új dala, a Hé Budapest a Class40-en e héten debütált, rögtön a 31. helyen.

  A fura kalapjairól híres énekes, Pharrell Williams legújabb slágere is valószínűleg hasonló népszerűségnek örvend majd, mint a Happy, hiszen a Marilyn Monroe című újdonság több országban – így Belgiumban, Franciaországban és Németországban – is a slágerlisták élmezőnyébe küzdötte már most fel magát. A Class40-en a dal már hatodikként szerepel, kilenc helyet javítva az elmúlt héthez képest. A szerzemény igazi óda a nőkhöz, olyan legendáknak állít emléket, mint a címadó Marilyn Monroe, Kleopátra, vagy Jeanne d’Arc.

  Ha pedig legendák, akkor Michael Jackson, aki ismét az éterben hódít. A Justin Timberlake-kel közös duett, a Love Never Felt So Good, jóval a sztárelőadó halála után látott napvilágot, és azonnal hatalmas siker lett. A rajongók nem feledkeztek el a pop királyáról, az új sláger nekik köszönhetően a Class FM slágerlistáján a héten már a harmadik helyen áll.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő