MENÜ
 • Perverz dolgot művelt szomszédja dekorációjával

  Börtön vár arra a 34 éves férfira, aki bizarr fétise következtében egyszerűen nem bírt ellenállni szomszédja felfújható gumitökjének, és megpróbált közösülni a dekorációval.

  Már rengeteg beteg hóbortról és fétisről hallhattatok, de ez talán az egyik legmegdöbbentőbb. Most azért csuknak le egy ohiói férfit, mert jó ideje rettegésben tartja Hamilton város matracait és egyéb felfújható tárgyait.

  A 34 éves férfit akkor tartóztatták le, amikor szomszédja rózsaszín matracát próbálta megerőszakolni, és most 11 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

  perverz

  Már most hiányolhatja a lufikat

  Edwin Charles Tobergta szomszédja felfújható tökével is megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni, sőt, a bíróságon azt is elmondta, hogy több mint tíz éve érez vonzalmat a levegővel töltött tárgyak iránt.

  Írtunk már más abnormális vonzalmakról is, pl. arról a fickóról, aki beteg módon gyereket üldözött és a lábukat csiklandozta, a japánban elterjedt elképesztően undorító szemnyaldosásról, ráadásul Orlando Bloomról is azt beszélik, hogy őrülten rajong a lábfejekért.

  (Forrás/kép: Mirror)

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő