MENÜ
 • Perry válását is beleteszi filmjébe

  Katy Perry ha egyszer filmet készít - méghozzá 3D-set - akkor abból nem sajnálja az anyagot. Az énekesnő eddig alig nyilatkozott válásáról Russle Branddel, de most egy egész mozivászonon fogja prezentálni, hogy mik is voltak a problémák.

  Perry már javában forgatta Part of Me című dalát, mikor Brand beadta ellene a válókeresetet januárban, alig egy évvel indiai esküvőjük után. Nem mondhatjuk, hogy Perry nem mutatta ki a világnak fájdalmát: bár nem nyilatkozott egy magazinnak sem a szomorú eseményről, a világ elől teljesen elbújt.

  Az Ellen Degeneres showban viszont kiderült, hogy teljesen mégsem: Perryt kamerák követték végig a nehéz időkben. Elmondása szerint az énekesnő akkor még úgy gondolta, hogy ezeket a jeleneteket ki fogja vágatni, de ma már szívesen látná őket viszont a kész műben.

  “Azt gondoltam, hogy fontos megmutatnom mindent. Néha az emberek azt hiszik, tökéletesek vagyunk, pedig egyáltalán nem. Fontosnak érzem, hogy szép lassan elkezdjük lerombolni azt a gondolatot, hogy az álmaink eléréséhez tökéletesnek és fantasztikusan kelljen legyünk, és egy álomvilágban éljünk. Ezért döntöttem úgy, hogy ezek a részek is helyet kapnak a filmben. A lehető legízlésesebb módon. De nem ez a központi része a dolognak. Inkább az, ahogy végighaladok egy úton, ami bár hepe-hupás – nagyon élvezetes is!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon